Μενού Κλείσιμο

Δελτίο τύπου του Ιωνικού Συνδέσμου, που αφορά την από 13.07.2023 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για την εκδίκαση της υπόθεσης με την κατηγορουμένη πρώην ταμία του Ιωνικού Συνδέσμου.

 

Ολοκληρώθηκε στις 13.07.2023 μετά από δύο συνεδριάσεις ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, η εκδίκαση της υπόθεσης με την κατηγορουμένη πρώην ταμία του Ιωνικού Συνδέσμου, η οποία εκρίθη ένοχη κακουργηματικής υπεξαιρέσεως άνω των 120.000 ευρώ και της επεβλήθη ποινή καθείρξεως έξι (6) ετών.

Η ποινή αυτή ακολούθησε την αμετάκλητη καταδίκη της με την ποινή των 22 μηνών, για υπεξαγωγή εγγράφων.

Με την παραπάνω καταδίκη ολοκληρώθηκε η ποινική διαδικασία που αφορά την υπεξαίρεση χρημάτων από το ταμείο του Ιωνικού Συνδέσμου.

Την υπόθεση για λογαριασμό του Ιωνικού Συνδέσμου χειρίστηκαν  οι δικηγόροι Αθηνών Δημήτρης Σακαλόγλου, Ελευθέριος Παπαμιχαήλ και Μαριάννα Βελέτσου τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους αυτούς που στάθηκαν πλάι μας όλο αυτό το διάστημα και κυρίως στους μάρτυρες κατηγορίας που ήταν συμπαραστάτες σε όλη αυτή τη μακρόχρονη διαδικασία.

 

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

 

Γιάννης Κοντίτσης                                                 Λάζαρος Βουδούρης