Μενού Κλείσιμο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Παιδικό Εργαστήρι

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πλήθος παιδιών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, το «Πασχαλινό Παιδικό Εργαστήρι». Με χαρά και ενθουσιασμό, υποδεχτήκαμε τους λιλιπούτειους φίλους μας, στον όμορφα, διαμορφωμένο χώρο του 1ου ορόφου του Ιωνικού Συνδέσμου.  Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τις δικές τους χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, κάρτες με ευχές, καλαθάκια κ.α., σε ένα δημιουργικό, διασκεδαστικό και με πολλές εκπλήξεις Πασχαλινό Εργαστήρι.

Στο χώρο είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και παιδιά από το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης  Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων, συνοδευόμενα από τις κυρίες εκπαιδευτικούς, Χριστίνα Οικονόμου, Ντίνα Παπασχάλη, την εθελόντρια κ. Κατερίνα Κατσάρη και την ειδική Σύμβουλο Παιδαγωγικού και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Οι μικροί μας φίλοι πέρασαν υπέροχα και έφυγαν ενθουσιασμένοι, αφήνοντας πίσω, τα όμορφα χαμογελά τους.

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος θα συνεχίσει σε όλη την διάρκεια τους έτους, να πραγματοποιεί εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως την κ. Δέσποινα Γεωργαντζή, Αντιπρόεδρο του Ιωνικού Συνδέσμου και υπεύθυνη παιδικού προγράμματος, η οποία επιμελήθηκε και την εκδήλωση.

 

 

Σας ευχόμαστε,

Καλή Ανάσταση !